15. januar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat,  soya mild, citron og  rød chili

Pastasalat vendt med peberfrugter, agurker, porre, springløg og lækker dressing lavet på yougurt, salatmayonnaise og pesto (minus nødder). Toppet med sherrytomater

Salat med bagte gulerødder og rødbeder (bagt med citrus og timian) vendt med hakket grønkål, mixed salat, quinoa og edamame bønner og toppet med karse og blå birkes

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar:

Chimichanga: Spinat tortilla , bønner, feta , kartoffel , tomat , peberfrugt , løg , chili
Med BBQ. Dressing

Vegan: Spinat tortilla , bønner , kartoffel, tomat ,peberfrugt ,løg, chili med BBQ. Dressing

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat,  soya mild, citron og  rød chili

Pastasalat vendt med peberfrugter, agurker, porre, springløg og lækker dressing lavet på yougurt, salatmayonnaise og pesto (minus nødder). Toppet med sherrytomater

Salat med bagte gulerødder og rødbeder (bagt med citrus og timian) vendt med hakket grønkål, mixed salat, quinoa og edamame bønner og karse

Tzaziki vendt med græsk yougurt, babyspinat og citronsaft. Pyntet med friske krydderurter

Salat med broccoli vendt med feta, salat og soltørrede tomater

Dagens grønne salat med peberfrugter

Dagens friskbagte øko. brød med surdej og durum

Vegetar:

Chimichanga: Spinat tortilla , bønner, feta , kartoffel , tomat , peberfrugt , løg , chili
Med BBQ. Dressing

Vegan: Spinat tortilla , bønner , kartoffel, tomat ,peberfrugt ,løg, chili med BBQ. Dressing

Rediger menu