15. januar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat, soya mild, citron og rød chili
Pastasalat vendt med peberfrugter, agurker, porre, springløg og lækker dressing lavet på yougurt, salatmayonnaise og pesto (minus nødder). Toppet med sherrytomater
Salat med bagte gulerødder og rødbeder (bagt med citrus og timian) vendt med hakket grønkål, mixed salat, quinoa og edamame bønner og toppet med karse og blå birkes
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar:
Chimichanga: Spinat tortilla , bønner, feta , kartoffel , tomat , peberfrugt , løg , chili
Med BBQ. Dressing
Vegan: Spinat tortilla , bønner , kartoffel, tomat ,peberfrugt ,løg, chili med BBQ. Dressing
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika, friske urter, tomat, soya mild, citron og rød chili
Pastasalat vendt med peberfrugter, agurker, porre, springløg og lækker dressing lavet på yougurt, salatmayonnaise og pesto (minus nødder). Toppet med sherrytomater
Salat med bagte gulerødder og rødbeder (bagt med citrus og timian) vendt med hakket grønkål, mixed salat, quinoa og edamame bønner og karse
Tzaziki vendt med græsk yougurt, babyspinat og citronsaft. Pyntet med friske krydderurter
Salat med broccoli vendt med feta, salat og soltørrede tomater
Dagens grønne salat med peberfrugter
Dagens friskbagte øko. brød med surdej og durum
Vegetar:
Chimichanga: Spinat tortilla , bønner, feta , kartoffel , tomat , peberfrugt , løg , chili
Med BBQ. Dressing
Vegan: Spinat tortilla , bønner , kartoffel, tomat ,peberfrugt ,løg, chili med BBQ. Dressing
Rediger menu