13. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika friske urter tomat soya mild rød chili

Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager samt yoghurt rukola frisk purløg

Haricots verts med cherry tomater kidney bønner olie eddike dressing persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter, soya kød med champignon al gratin og BBQ sovs

Vegan: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter , soya kød med hvidbønner- veggies Moss og BBQ sovs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika friske urter tomat soya mild rød chili

Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager samt yoghurt rukola frisk purløg

Haricots verts med cherry tomater kidney bønner olie eddike dressing persille

Bagt butternut squash og alm. squash med frisk citron saft græskar kerner samt brøndkarse

Husets grønne indslag med dampet broccoli og sort sesam

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Vegetar: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter, soya kød med champignon al gratin og BBQ sovs

Vegan: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter , soya kød med hvidbønner- veggies Moss og BBQ sovs

Rediger menu