13. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika friske urter tomat soya mild rød chili
Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager samt yoghurt rukola frisk purløg
Haricots verts med cherry tomater kidney bønner olie eddike dressing persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter, soya kød med champignon al gratin og BBQ sovs
Vegan: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter , soya kød med hvidbønner- veggies Moss og BBQ sovs
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Mojo marinade spareribs lavet med røget paprika friske urter tomat soya mild rød chili
Kartoffelsalat med dijon dressing lavet med syltede grøntsager samt yoghurt rukola frisk purløg
Haricots verts med cherry tomater kidney bønner olie eddike dressing persille
Bagt butternut squash og alm. squash med frisk citron saft græskar kerner samt brøndkarse
Husets grønne indslag med dampet broccoli og sort sesam
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum
Vegetar/vegan:
Vegetar: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter, soya kød med champignon al gratin og BBQ sovs
Vegan: samosa fyldte med gulerødder , kål , ærter , soya kød med hvidbønner- veggies Moss og BBQ sovs
Rediger menu