12. marts 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Svinemørbrad i skiver vendt i cremet sauce lavet med løg og hvidløg (indeholder gluten og laktose)

Ris med med hakket basilikum

Quinua med agurk concasse og feta radiser persille lime dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi patties : blomkål, ærter , løg , bønner , rød linser, tomat , hvidløg med satay peanut dressing og purløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Svinemørbrad i skiver vendt i cremet sauce lavet med løg og hvidløg (indeholder gluten og laktose)

Ris med med hakket basilikum

agurk concasse og feta radiser persille lime dressing toppet med granatæbler

Bagt porre med rosenkål citron olie frisk purløg kikærter

grillet blomkål med rukola persille ristet mandler

Husets grønne indslag med råkost lavet med rosiner og presset af appelsin

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Veggi patties : blomkål, ærter , løg , bønner , rød linser, tomat , hvidløg med satay peanut dressing og purløg på toppen

Rediger menu