12. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Helstegt rosa stegt kalvesteg med oregano og basilikum (2 skiver pr. person. )
Kartoffelbåde med røget paprika salt peber
bearnaise dip med frisk estragon olie æg sennep
Rå marineret spidskål med appelsin marinade og sesam persille toppet med appelsin filet
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi deller med kikærter , bønner, kartofler, peberfrugt, løg, hvidkål med BBQ dressing og sylte rødløg
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Helstegt rosa stegt kalvesteg med oregano og basilikum (2 skiver pr. person. )
Kartoffelbåde med røget paprika salt peber
bearnaise dip med frisk estragon olie æg sennep
Rå marineret spidskål med appelsin marinade og sesam persille toppet med appelsin filet
Bagt søde kartofler med mizuna græskar kerner
Radiser med agurk lime hjertesalat basilikum rødløg
Husets grønne indslag dampet simonekål
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej samt kerner
Vegetar/vegan:
Veggi deller med kikærter , bønner, kartofler, peberfrugt, løg, hvidkål med BBQ dressing og sylte rødløg
Rediger menu