12. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt rosa stegt kalvesteg med oregano og basilikum (2 skiver pr. person. )

Kartoffelbåde med røget paprika salt peber

bearnaise dip med frisk estragon olie æg sennep

Rå marineret spidskål med appelsin marinade og sesam persille toppet med appelsin filet

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi deller med kikærter , bønner, kartofler, peberfrugt, løg, hvidkål med BBQ dressing og sylte rødløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Helstegt rosa stegt kalvesteg med oregano og basilikum (2 skiver pr. person. )

Kartoffelbåde med røget paprika salt peber

bearnaise dip med frisk estragon olie æg sennep

Rå marineret spidskål med appelsin marinade og sesam persille toppet med appelsin filet

Bagt søde kartofler med mizuna græskar kerner

Radiser med agurk lime hjertesalat basilikum rødløg

Husets grønne indslag dampet simonekål

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej samt kerner

Vegetar/vegan:

Veggi deller med kikærter , bønner, kartofler, peberfrugt, løg, hvidkål med BBQ dressing og sylte rødløg

Rediger menu