11. september 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Langtidsstegt spareribs med med BBQ/chili marinade lavet med røget paprika løg urter
Cremet kartoffelsalat med radiser og purløg dressing på yoghurt løg sennep
gule og orange rødder med figner ananas kirsebær limesaft karse
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Hvidbønner mos med peberfrugt , frisk ingefær , hvidløg og aubergine , stegte hokkaido , knold selleri , urter olie med nødder og syltet rødløg på toppen
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Langtidsstegt spareribs med med BBQ/chili marinade lavet med købet paprika løg urter
Cremet kartoffelsalat med radiser og purløg dressing på yoghurt løg sennep
Cherry tomater med avokado citron rødløg basilikum ærtesalat
Hvide bønner med zukini peber persille spinat brøndkarse æbledressing lavet med dijon sennep
Husets grønne indslag med råkost lavet på rød spidskål og gulerødder presset appelsin sesam rosiner
Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og rugmel
Vegetar/vegan:
Hvidbønner mos med peberfrugt , frisk ingefær , hvidløg og aubergine , stegte hokkaido , knold selleri , urter olie med nødder og syltet rødløg på toppen
Vegetar:
Vegan: