11. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Langtidsstegt spareribs med med BBQ/chili marinade lavet med røget paprika løg urter

Cremet kartoffelsalat med radiser og purløg dressing på yoghurt løg sennep

gule og orange rødder med figner ananas kirsebær limesaft karse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Hvidbønner mos med peberfrugt , frisk ingefær , hvidløg og aubergine , stegte hokkaido , knold selleri , urter olie med nødder og syltet rødløg på toppen

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Langtidsstegt spareribs med med BBQ/chili marinade lavet med købet paprika løg urter

Cremet kartoffelsalat med radiser og purløg dressing på yoghurt løg sennep

Cherry tomater med avokado citron rødløg basilikum ærtesalat

Hvide bønner med zukini peber persille spinat brøndkarse æbledressing lavet med dijon sennep

Husets grønne indslag med råkost lavet på rød spidskål og gulerødder presset appelsin sesam rosiner

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og rugmel

Vegetar/vegan:

Hvidbønner mos med peberfrugt , frisk ingefær , hvidløg og aubergine , stegte hokkaido , knold selleri , urter olie med nødder og syltet rødløg på toppen

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu