11. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Confit de carne andelår lavet med salt og peber

Ristet Kartofler

Sauce lavet med jus fra kødet (indeholder laktose)

Rå marineret rødkål med balsamico/appelsin dressing granatæbler appelsin filet sesam

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

risalamande med kirsebær sauce (indeholder nødder og laktose samt gluten)

Vegetar/vegan:

Paella : ris, vegan pølser , safran , ærter , gulerødder , løg, peberfrugt, svampe , hvidløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Confit de carne andelår lavet med salt og peber

Ristet Kartofler

Sauce lavet med jus fra kødet (indeholder laktose)

Rå marineret rødkål med balsamico/appelsin dressing granatæbler appelsin filet sesam

Grillet timian squash med græskar kerner frisk basilikum

Husets grønne indslag med honning melon

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

risalamande med kirsebær sauce (indeholder nødder og laktose samt gluten)

Vegetar/vegan:

Paella : ris, vegan pølser , safran , ærter , gulerødder , løg, peberfrugt, svampe , hvidløg

Rediger menu