Dét siger vores kunder…


Vi giver Massive Catering de varmeste anbefalinger

Hos Massive Catering er der mange ting, som gør denne virksomhed anbefalingsværdig. Personalet, produktet og servicen.

Den daglige frokost vi får leveret, har vi altid oplevet som smagfuld, farverig, varierende og lavet med friske råvarer efter sæsonen. Udvalgt er delvist efter eget ønske, og selvom der bestilles speciale retter, er disse af samme høje standard.
Vi benytter ofte Massive Catering til interne events og fester, og ligeledes her er det lækker mad, der leveres uanset om det er julefrokost, fastelavnsboller eller klassisk sandwichs. Det kan altid smages maden er hjemmelavet og med fokus på kvalitet.

Personalet hos Massive Catering er altid meget imødekommende, servicemindede og råder over en fuldt berettiget stolthed over deres produkt. Personalet er synligt og spørgsmål bliver besvaret med et smil. Ved ændringer, forespørgsler og i den daglige levering er de flexible og hurtige med respons, uanset om det er skriftligt eller i praksis.

Vi giver Massive Catering de varmeste anbefalinger.

Cecilie Kold, Office Manager, Trustpilot


Vi glæder os til frokosten hver eneste dag!

Massive catering leverer altid en lækker varieret menu med noget for enhver smag, og frokostkøen samler sig hurtigt når kl. nærmer sig 12.
Især er brugen af krydderier helt i top.

Business Director Annette Piilgaard, Saatchi & Saatchi


Velsmagende og god mad

Tidligere var frokostordningen det samtaleemne, der skabte størst debat i virksomheden, men det er det ikke længere. Massive Catering serverer velsmagende og god mad, og er til dato den bedste frokost, vi nogensinde har fået.

Projektleder Lene Hamburger Toft, Kommunikationsbureauet København


10 år taler for sig selv

Bo har leveret alsidig mad af høj kvalitet til Frankly i mere end 10 år, hvilket i sig selv er ganske unikt.

Adm. direktør Frank Thomsen, Frankly A/S


Klart det bedste vi har prøvet

Vi er stadig superglade for jeres leveringer. Det er klart det bedste, vi har prøvet indtil nu.

Økonomichef Kasper Heumann Kristensen, Wundermann


Frisk, varieret og rigeligt

Vi er meget glade for vores frokostordning hos Massive Catering. Udvalget er altid frisk, meget varieret og så er der rigeligt af det! MC er desuden super fleksible og det er altid muligt at afbestille kuverter med kort varsel. En varm anbefaling herfra.

Projektleder Marie Føgh, LEAD Agency


Intet mindre end verdensklasse!

Bo og Massive Catering har været leverandør til ADVANCE i mere end 15 år. Vi elsker stadig maden og ikke mindst den service, som Bo og hans folk leverer. Intet mindre end verdensklasse!

Adm. direktør Claus Wittenborg


Rygtet om kvaliteten har spredt sig som ringe i vandet

Rygtet om kvaliteten af Massive Caterings mad har spredt sig som ringe i vandet gennem de mange gæster, kunder og leverandører, der dagligt kommer i Bates kantine. Massive Catering er vokset fra små 100 daglige kuverter til omkring 850. Det er vel det bedste bevis på, at ham jyden har fat i noget af det rigtige.

Adm. direktør Jacob Hastedt, Bates Y&R